Pravna obavijest

O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA I PRIVATNOSTI

GUT & PET d.o.o. (u daljnjem tekstu "mi") veliku pozornost posvećuje zaštiti osobnih podataka.

U nastavku navodimo sve informacije o tome koje podatke prikupljamo i kako ih zatim obrađujemo.

 

 

 

VAŠI OSOBNI PODACI U OBRASCU ZA KONTAKT

Da bismo vam mogli odgovoriti na vaše izravno pitanje ili upit, možete nam se obratiti e-poštom, telefonom, poštom, osobnim posjetom ili ispuniti kontaktni obrazac na ovoj web-stranici. U svakom slučaju, vaše osobne podatke čuvamo kao poslovnu tajnu i upotrebljavamo ih kako bismo mogli s vama ostvariti poslovnu komunikaciju ili odgovoriti na vaše pitanje – upit. Ni u kojem slučaju vaše podatke ne prenosimo trećim stranama.

 

U slučaju da popunite naš kontaktni obrazac, morate upisati barem svoje osobne podatke, prezime, telefonski broj i e-adresu. Upotrebljavamo ih isključivo za odgovore na vaša pitanja – zahtjeve. Vaše unesene osobne podatke ne pohranjujemo ni u koju bazu podataka ili na popis i brišemo ih nakon što smo vam poslali odgovor.

 

 

 

 

VAŠA PRIVATNOST I INTERNETNI KOLAČIĆI (cookies)

 

ŠTO SU INTERNETNI KOLAČIĆI I NJIHOVA SVRHA

Tijekom posjeta našim internetskim stranicama na vaše računalo, pametni telefon, tablet ili drugi uređaj s ugrađenim internetskim preglednikom osim sadržaja prenesu se i kolačići. Kolačići su kratke tekstualne datoteke koje koje omogućuju lakšu i kvalitetniju upotrebu naših web-stranica, bilježenje vaših mogućih postavki, povezanost s društvenim mrežama i omogućuju nam analizu posjećenosti i time kontinuirano poboljšavanje našeg sadržaja i naše ponude.

 

S našim kolačićima ne prikupljamo nikakve informacije pomoću kojih bi vas bilo moguće na bilo koji način osobno identificirati ili na bilo koji način prilagoditi sadržaj naših web-stranica ako to niste sami postavili. Ova stranica ne upotrebljava i ne treba vaše osobne podatke za svoj rad. Iako našim kolačićima ne zadiremo u vašu privatnost i web-stranicu u svakom slučaju posjećujete potpuno anonimno, svejedno vas molimo da nam dopustite da uz vau privolu postavimo kolačiće na vaše računalo.

 

 

SAVJET

Na spremanje kolačića možete utjecati i postavkama u svojem web-pregledniku. Pomoću odgovarajućih postavki u bilo kojem trenutku možete ograničiti njihovu upotrebu ili je potpuno onemogućiti. Uz to, u bilo kojem trenutku putem web preglednika možete izbrisati sve kolačiće koji su se već instalirali na vaše računalo. Za pomoć vam nudimo poveznice na upute kako to učiniti putem nekih popularnih web-preglednika:

 

 

 

POPIS NAŠIH KOLAČIĆA

 

ime: wf_editor_jform_articletext_state

svrha: naš CMS alat postavlja ga prilikom pristupanja web-stranici i namijenjen je samo radu ovog sustava i samo ako ste urednik ove stranice. Inače ovaj kolačić nije na vašem računalu.

izrađivač kolačića: joomla.org

vlasnik: naše podjetje

trajanje: do kraja sesije

 

 

ime: plg_system_eprivacy

svrha: web-stranica pamti da ste dopustili upotrebu kolačića

izrađivač kolačića: richeyweb.com za joomla.org

vlasnik: naše podjetje

trajanje: 1 mjesec

 

 

ime: cd0d54d3b0fc99638f317b67811ed749

svrha: stranica pamti vaš odabrani jezik

izrađivač kolačića: joomla.org

vlasnik: naše podjetje

trajanje: do kraja sesije

 

 

ime:

f5147608eaf78753229589c72fced10c,

9eb01b95875877181cb026db9b17dc03

svrha: interna, za rad web-stranice

izrađivač kolačića: joomla.org

vlasnik: naše podjetje

trajanje: do kraja sesijeCopyright © 2009 - 2024 Gut&Pet d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Slovenia | Telefon: +386 1 755 75 75, E-adresa: info@gutpet.si
izrada web stranice mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće. Oni omogućuju da vam web-stranica radi bolje, a nama stalno poboljšavanje sadržaja. Slažete li se s upotrebom kolačića na našoj web-stranici?
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.

View e-Privacy Directive Documents

Odbili ste uporabu kolačića. Savjetujemo da za odgovarajući rad web-stranice ipak dopustite uporabu.
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.

Dopustili ste instalaciju kolačića na vašem računalu. Možete opozvati dopuštenje.
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.