O tvrtki

Tvrtka GUT&PET d. o. o. osnovana je 1993. Naša prva radionica nalazila se u Grčarevcu pri Logatcu, a proizvodnju smo usmjerili u prvom redu na izradu žičanih proizvoda. Godine 2006. preselili smo se u nove prostore u Sinjoj Gorici, gdje smo i danas.

Bavimo se proizvodnjom proizvoda i poluproizvoda od žice.

Naše odlike

Visoka kvaliteta

Upotrebljavamo samo kvalitetne materijale koje kupujemo uvijek od istih dobavljača. To za vas znači da je kvaliteta stalna i da proizvodi koje dobivate nisu uprljani od maziva i slično. Zato nećete imati zastoje u proizvodnji i velikih odbacivanja koja se pojavljuju kada se upotrebljavaju proizvodi od prljave žice ili žice lošije kvalitete.

 

Brz odgovor i fleksibilnost

Zbog brzog reagiranja i fleksibilnosti rijetko gubimo kupce. Ako trebate partnera koji će vam brzo reći može li obaviti posao i brzo vam izraditi proizvode, na pravom ste mjestu. Imamo i vlastitu dostavnu službu, tako da su gotovi proizvodi brzo kod vas.

 

Znanje i iskustvo

Svojim znanjem i iskustvom pomažemo vam i u razvoju i unaprjeđenju vaših ideja za proizvode.

 

Izvrsno obučeno osoblje

Možemo izraditi i vrlo zahtjevne proizvode, kod kojih je potrebno primijeniti više tehnologija i montirati više poluproizvoda.
Za dodatne informacije i pitanja u vezi s našim proizvodima slobodno nam se obratite.Copyright © 2009 - 2024 Gut&Pet d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Slovenia | Telefon: +386 1 755 75 75, E-adresa: info@gutpet.si
izrada web stranice mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće. Oni omogućuju da vam web-stranica radi bolje, a nama stalno poboljšavanje sadržaja. Slažete li se s upotrebom kolačića na našoj web-stranici?
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.

View e-Privacy Directive Documents

Odbili ste uporabu kolačića. Savjetujemo da za odgovarajući rad web-stranice ipak dopustite uporabu.
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.

Dopustili ste instalaciju kolačića na vašem računalu. Možete opozvati dopuštenje.
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.