Primili smo ISO certifikat 9001:2015

U tvrtki GUT & PET d.o.o. dana 10. lipnja 2021. dobili smo certifikat ISO 9001:2015 za sustav upravljanja na području izrade žičanih sklopova, usluge CNC preoblikovanja žice te robotskog zavarivanja. Certifikat vrijedi do 30. lipnja 2024., a dodijelila nam ga je certifikacijska kuća Bureau Veritas Certification. Dobiveni certifikat još je jednom potvrdio da kvalitetom našeg rada pripadamo u sam vrh na području žičanih proizvoda.

Opširnije...

Košare za trgovinu

Proizvodimo i razne košarice za trgovine s pregradama, koje se mogu po želji prilagoditi radi preglednijeg odvajanja robe.

Opširnije...

Novo dostavno vozilo

Naručene proizvode možemo isporučiti vlastitom dostavom, zato smo kupili novo dostavno vozilo.

Montažne mrežaste police

U naš prodajni program za trgovine dodali smo sklopive i pomične izdužene mrežaste police. Mrežasta struktura omogućuje da police budu lagane i tako lako pokretne. Mogu se montirati na željenu visinu bez potrebe za učvršćivanje vijcima. Mreže su kompaktne s velikom nosivošću.

Opširnije...

Zaštitna mreža za svjetiljke

Izrađujemo zaštitne mreže za zaštitu svjetiljki od izravnih mehaničkih udaraca. Tvrtka ima svu potrebnu tehnologiju za dizajn i proizvodnju mreže bilo kojeg oblika, strukture i veličine. Zaštitna mreža na slici dizajnirana je i proizvedena za svjetiljku našeg klijenta.

Opširnije...

Stalci za razglednice

Nudimo razne stalke za razglednice. Proizvod na slici predstavlja jednu od varijanti, ali nudi tri rotirajuća stupa od kojih svaki ima 36 pretinaca za razglednice. Nosiva konstrukcija izrađena je od željeza zavarenog TIG-MAG tehnologijom, mreža je zavarena elektrootpornim varenjem. Postupci omogućuju da struktura i mreže budu praktički bez vidljivih varova, što proizvodu daje visoku čvrstoću i savršen oblik.

Opširnije...

Prodajna akcijska košarica

Za našeg klijenta osmislili smo i proizveli prodajnu akcijsku košaricu. Posebnost je košarice to što se u potpunosti sastavlja bez vijaka. To omogućuje brzo sastavljanje, ali i rastavljanje, a time i premještanje. Unutarnja mreža (pod) je prilagodljiva po visini, prednja mreža se može spustiti, tako da je pogled na policu omogućen i djeci. Na prednjoj mreži pričvršćen je nosač od pleksiglasa na koji kupac može staviti željene slike ili reklamne letke.

Opširnije...Copyright © 2009 - 2024 Gut&Pet d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Slovenia | Telefon: +386 1 755 75 75, E-adresa: info@gutpet.si
izrada web stranice mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće. Oni omogućuju da vam web-stranica radi bolje, a nama stalno poboljšavanje sadržaja. Slažete li se s upotrebom kolačića na našoj web-stranici?
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.

View e-Privacy Directive Documents

Odbili ste uporabu kolačića. Savjetujemo da za odgovarajući rad web-stranice ipak dopustite uporabu.
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.

Dopustili ste instalaciju kolačića na vašem računalu. Možete opozvati dopuštenje.
Za više informacija o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka pročitajte našu pravnu obavijest.